Tuesday, 6 August 2013

Ramadhan 2013

Assalamualaikum! so harini tetiba terdetik nak tulis something kat blog yg dah lama berhabuk ni. eh? kerana tahap kerajinan saya begitu ekstreme harini so..  aku nak "story" la sikit. seems like malam ni last terawih, esok last kita berpuasa, esok jugak kita last bersahur DAN! maghrib esok LAST kita berbuka.. MOGA2, ini bukan Ramadhan yg TERAKHIR buat kita. InsyaAllah.. So guys, hows preparation untuk RAYA tahun ni? mesti "kecoh2" kan sekarang ni kat dapur? dengan nk bakor lomangnyo, buek kotupek rondangnyo.. yummy! dap nyoo.. haaa, dah kuar dah "slang" aku ni.. aku? raya tahun ni aku xbalik kampung laa.. sho shadd.. bcus my sister fatin nk BERTUNANG.. yeaay!! (gaya couple seminggu) LOL.. seriusly, rindu saudara-mara di "perak", rindu saudara-mara di "cheras". OH RINDU! seems like aku dah lama saaaaangat x balik kg sampaikan aku x ingat when is the last time aku balik kg. So berpatah balik pasal puasa, malam ni last terawih kan.. agaknya ramai x jemaah mlm ni? ke suma lari ke Jln. Tar? hahaha. nk shopping tu boleh, tp jgn la "over" sangat dan jgn trlalu ikutkan "nafsu. Jom la manfaat kan sisa ramadhan yg tinggal bp hari je lagi. okay?

suasana di Jln. Tar